Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Βοτσαλάκι-παπούτσι

Γεια σας!! Πολύ σύντομα τα ξαναλέμε,ε?
Σας είχα πει ότι θα πήγαινα για ύπνο αλλά αυτός ο Άλφα με τη 10η εντολή και τον κόκκινο κύκλο με έχει καταστρέψει!!
Κι έτσι είπα αφού είμαι ακόμη στον υπολογιστή να σας δείξω τώρα αυτό που ήθελα να σας δείξω εδώ και αρκετόοοοοοο καιρό!
Σας είπα ότι πήγα στη Ρόδο διακοπές αλλά πήγα και στη Μήλο! Κι εκεί στην Πλάκα βρήκα 3 πολύ ωραία μαγαζιά!! Το καλύτερότερο απ'όλα ήταν το "εργαστήρι" στο όποιο ο ιδιοκτήτης του εκεί έφτιαχνε και πουλούσε κεριά! Τέεεεεεεελειο!! Το 2ο καλύτερο ήταν ένα που το είχε γεωλόγος και έφτιαχνε διάφορα πράγματα όπως τασάκια, σουβέρ, θήκες για cd από ...από χρωματιστή άμμο που την είχε συλλέξει ή του την είχαν φέρει από διάφορα μέρη-παραλίες της Ελλάδας! Και μας έβαλε και είδαμε την άμμο σε μικροσκόπιο, εκπληκτικό!!!
Και το 3ο ωραίο μαγαζί ήταν αυτό για το οποίο γίνεται τούτη εδώ η ανάρτηση! Είχε μπροστά ένα μικρό τραπέζι γεμάτο από πετρούλες-βοτσαλάκια που η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού τα είχε στολίσει και τα είχε κάνει παπουτσάκια! Μου άρεσε πολύ αυτή η ιδέα και με μαγνήτισε αυτό το τραπέζι και δεν συγκρατήθηκα από το να αγοράσω ένα και είναι αυτό εδώ:
Και το τραπεζάκι με όλα τα βοτσαλάκια-παπουτσάκια είναι αυτό εδώ:

Και πάλι γεια σας! Και πάλι κερί!

Γεια σας, γεια σας!!!
Τι κάνετε? Επιστρέψαμε από τις διακοπές όλοι απ'ότι βλέπω! Ξαναγέμισε η μπλογκογειτονια μας με τις ωραίες δημιουργίες σας!
Εγώ πήγα στη Ρόδο από όπου και κατάγομαι και κάπου αλλού που θα σας το πω σε επόμενη ανάρτηση μου γιατί υπάρχει λόγος σοβαρός!! ;)
Στη Ρόδο δεν είχα πάρει μαζί μου τίποτα απολύτως από υλικά, σύνεργα κτλ και έκανα διακοπές όσο δεν πάει! Σκέφτηκα να έφτιαχνα βραχιολάκια φιλίας που μου ξαναθύμισε το ftiaxto.gr, να κι ένα λινκ για να παρετε μια ιδέα:
Θυμάμαι αυτά τα βραχιολάκια φιλίας τα έφτιαχνε μια μικρή ομαδάρχης που είχαμε στην κατασκήνωση που πήγαινα πριν πολλααα χρόνια, άρχισα να φτιάχνω ένα πριν 5 χρόνια αλλά είχα μόνο κόκκινες κλωστές και δεν θα μου άρεσε και το παράτησα, τώρα έψαξα να βρω κλωστές αλλά δεν βρήκα, ίσως να ήταν ένας πλάγιος τρόπος για να διαβάσω αλλά δεν τα κατάφερε ούτε αυτό να με ταρακουνήσει από την ξάπλα!!

Τώρα να σας πω για το κερί! Εδώ και μήνες είχαν πει δύο συμφοιτητές μου λάτρεις του καφέ να έφτιαχναν κεριά με άρωμα καφέ και να τους βοηθούσα κι έτσι όταν είδα άρωμα καφέ για κεριά το αγόρασα χωρίς δεύτερη σκέψη και μιας που ο ένας είχε γενέθλια σκέφτηκα να είναι αυτό το δώρο μου! Για χρώματα σκέφτηκα να έκανα 1η φορά διχρωμία σε κερί. Έχω κάνει άλλη μια φορά αλλά ήμουν σε σεμινάριο του pacoartcenter κι έτσι ήταν πιο εύκολα τα πράγματα τότε! Μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν έτσι όπως το είχα σκεφτεί αλλά τελικά είναι καλύτερο έτσι! Κι έκανα και decoupage και διακόσμησα το κερί με μηχανή του εσπρέσο και το όνομα του Εσπρέσο!
Πάλι με έπιασε η φλυαρία και φυσικά είναι άλλη μια μεταμεσονύκτια μου ανάρτηση! Θα προσπαθήσω να σηκωθώ νωρίς για διάβασμα αύριο άρα σας αφήνω και σας δείχνω επιτέλους το κερί: