Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

Βοτσαλάκι-παπούτσι

Γεια σας!! Πολύ σύντομα τα ξαναλέμε,ε?
Σας είχα πει ότι θα πήγαινα για ύπνο αλλά αυτός ο Άλφα με τη 10η εντολή και τον κόκκινο κύκλο με έχει καταστρέψει!!
Κι έτσι είπα αφού είμαι ακόμη στον υπολογιστή να σας δείξω τώρα αυτό που ήθελα να σας δείξω εδώ και αρκετόοοοοοο καιρό!
Σας είπα ότι πήγα στη Ρόδο διακοπές αλλά πήγα και στη Μήλο! Κι εκεί στην Πλάκα βρήκα 3 πολύ ωραία μαγαζιά!! Το καλύτερότερο απ'όλα ήταν το "εργαστήρι" στο όποιο ο ιδιοκτήτης του εκεί έφτιαχνε και πουλούσε κεριά! Τέεεεεεεελειο!! Το 2ο καλύτερο ήταν ένα που το είχε γεωλόγος και έφτιαχνε διάφορα πράγματα όπως τασάκια, σουβέρ, θήκες για cd από ...από χρωματιστή άμμο που την είχε συλλέξει ή του την είχαν φέρει από διάφορα μέρη-παραλίες της Ελλάδας! Και μας έβαλε και είδαμε την άμμο σε μικροσκόπιο, εκπληκτικό!!!
Και το 3ο ωραίο μαγαζί ήταν αυτό για το οποίο γίνεται τούτη εδώ η ανάρτηση! Είχε μπροστά ένα μικρό τραπέζι γεμάτο από πετρούλες-βοτσαλάκια που η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού τα είχε στολίσει και τα είχε κάνει παπουτσάκια! Μου άρεσε πολύ αυτή η ιδέα και με μαγνήτισε αυτό το τραπέζι και δεν συγκρατήθηκα από το να αγοράσω ένα και είναι αυτό εδώ:
Και το τραπεζάκι με όλα τα βοτσαλάκια-παπουτσάκια είναι αυτό εδώ:

5 σχόλια:

 1. Μαράκι μου καλό φθινόπωρο και σε σένα! Καλές εμπνεύσεις να 'χουμε και πολλή όρεξη για να τις δημιουργήσουμε!
  Τι φανταστικά παπουτσάκια είναι αυτά; Φοβερή έμπνευση!!!
  Φιλάκια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ναι πολυ ωραια εμπνευση και γι αυτο ειπα να την μοιραστω μαζι σας αν και δεν ηταν κατι δικο μου! Α τι καλα! Ανταλλαξαμε σχολιαα!! Γιουπιιι!!! Φιλακια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Συμφωνώ, απίστευτη δουλειά!!!Καλορίζικο το μπλογκ σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μαράκι μου τι κάνεις; Χαθήκαμε! Πως τα περνάς; Χάρηκα που είδα μήνυμά σου! Έχεις λάβει δηλαδή μέρος στην κλήρωση...! Φαντάζεσαι να κερδίσεις; Δε θα χρειαστεί να σ' το ταχυδρομήσω κιόλας! Θα βρεθούμε για καφεδάκι και θα τα πούμε κι από κοντά! Φιλάκια

  ΑπάντησηΔιαγραφή