Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Τα 7 της Μαρίας

Γεια σας!!
Άργησα λίγο να απαντήσω στην τόσο γλυκιά πρόσκληση της αγαπημένης μου Σωτηρίας και το πολύ ωραίο βραβειάκι που μου έδωσε και την ευχαριστώ πολύ!!
 Είχα λίγα τρεχάματα με την σχολή, που να σας τα λέω, με λίγα λόγια είχα μια πολύ δύσκολη μέρα χτες και επιτέλους μπορώ να πω με σιγουριά ότι τελείωσε η εξεταστική μου και αρχίζω να λιώνω στην ξεκούραση και στο γλέντι μέχρι να αρχίσει το νέο εξάμηνο. Γιούπιιιι!!!!
Πάμε στο βραβειάκι που μου έδωσε η Σωτηρία!! Το 7 θεωρείται ιερός αριθμός και θυμάμαι να το είχα ψάξει και παλιότερα το θέμα με τον αριθμό 7 όταν ήμουν στο Λύκειο νομίζω. Ένα λινκ που μοιάζει αρκετά με αυτό που είχα διαβάσει μικρή είναι αυτό εδώ: Αριθμός 7
Άλλωστε ο αριθμός είναι και άρρηκτα συνδεδεμένος με τον Ολυμπιακό από την θύρα 7, χιχι!!!

Αρχικά νόμιζα ότι αυτά τα 7 πραγματάκια που πρέπει να πούμε είναι κάτι στάνταρ, π.χ. τι μισώ, τι αγαπώ, τι μ'αρέσει αλλά αφού το έψαξα λιγάκι είδα ότι δεν είναι έτσι και ορίστε τώρα τα 7 δικά μου πραγματάκια:
1.Λατρεύω να είναι οι γύρω μου ευτυχισμένοι και χαρούμενοι και αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι για να γίνει αυτό μετά χαράς το κάνω!
2.Μ'αρέσει πολύ η θάλασσα (θα μου πείτε πολύ λογικό αφού είμαι από την πανέμορφη Ρόδο!)
3.Επίσης μιλάω πολύ σαν τη Σωτηρία! Αλλά τελευταία ανακαλύπτω κάποιες κοπέλες(πάντα κοπέλες!) που μιλάνε περισσότερο από μένα, χιχι!
4.Θέλω να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις μου και την αγάπη μου για τα Μαθηματικά στα παιδιά! Γι αυτό και επέλεξα να γίνω Μαθηματικός!
5.Ονειρεύομαι να ανοίξω κάποτε ένα δικό μου μαγαζί με χειροποίητα κεριά στη Ρόδο.
6.Δεν μου αρέσει να φοβάμαι.
7.Αλλά ανησυχώ για το μέλλον μου και την ώρα που θα μπω στην αγορά εργασίας και θα έχω και οικογένεια.

Αυτά τα 7 από εμένα για να με γνωρίσετε καλύτερα!! Είδα ότι ο κανονισμός λέει να προσκαλέσω 15 φίλες αλλά επειδή ζήλεψα από την Σωτηρία θα προσκαλέσω 6 φίλες αντί 7, έτσι για να κάνω τη διαφορά!! Για μιλήστε μας κι εσείς!
1.Selene-Τhoughts-σκέψεις
2.Οι Craftfairies
3.Ελένη-the spirit of fantasy
4.MyStickLand
5.Δέσποινα-Creative Journey
6.Μαρία-Handmade Jewels by Maria

2 σχόλια:

  1. ευχαριστώ πολύ!! έχω ήδη παίξει αυτό το παιχνιδάκι...μπορείς να περάσεις μια βόλτα απο το blog μου να μάθεις 7 μυστικά μου..(κάνε κλικ στην ανάρτηση:''σ'ευχαριστώ'')!<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε καλέ που μιλάμε πολύ! Η ιδέα σου είναι...! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή