Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Πινγκ πονγκ πινγκ πονγκ πινγκ πονγκ!

Γειαααα σας!!
Τι κάνετε?? Έλεγαν ότι θα πιάσουν τα κρύα αλλά εγώ ακόμα ζέστη βλέπω. Δεν θέλω να αλλάξει και η ώρα την Κυριακή, δε θέλω!!
Βλέπω στα άλλα μπλογκόσπιτα τα λόγια να περιττεύουν ή όταν είναι πολλά να ζητάτε συγγνώμη αλλά δεν ξέρω αν δεν μιλήσω εγώ πολύ θα σκάσω, το είπαμε αυτό και στα 7 πράγματα που με χαρακτηρίζουν! :P
Πάμε να σας πω για τον λόγο της σημερινής μου ανάρτησης. Είχε τη γιορτή του ένας συμφοιτητής μου(όπως άλλωστε έχουμε ξαναπεί αυτά που φτιάχνω είναι κατά 98% για δώρα σε φίλους) και επειδή ασχολείται με το πινγκ πονγκ σκέφτηκα να του φτιάξω ένα σουβέρ με τις ρακέτες του πινγκ πονγκ. Βέβαια επειδή το έφτιαξα στις 5.30 το πρωί ξέχασα να βάλω και το μπαλάκι, χαχα!! Οι μισοί περίπου που το είδαν βρήκαν τι απεικόνιζε, οι άλλοι μισοί έκαναν πολύ ωραίες και ευφάνταστες μαντεψιές, άκουσα γα κεράσια, πινακίδα του stop, λουλούδια και άλλα πολλά χαριτωμένα! Κι έτσι κατέληξα ότι ίσως έπρεπε να είχα βάλει και το μπαλάκι. Ορίστε λοιπόν το σουβέρ:


4 σχόλια:

  1. Σίγουρα θα αρέσει στο φίλο σου γιατί είναι ένα δωράκι μόνο γι'αυτόν!!!Νομίζω τελικά ότι εκείνο το μπαλάκι έπρεπε να το φτιάξεις χα χα χα!!!Φιλάκια!!!Καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστω!! Χαχα ναι του άρεσε τελικά!! Αυτό μου αρέσει σε αυτά τα απλά σουβέρ, ότι είναι φτιαγμένα ειδικά για κάποιον!! Καλημερααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι σημασία έχει τι λέει ο καθένας; Αυτός αφού του αρέσει το πινγκ πονγκ, θα το καταλάβει σίγουρα... Καλή συνέχεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι το κατάλαβε και του άρεσε!! Τι καλάαα!! Ευχαριστώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή