Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ψηφιδωτο!

Γειααααα!
Σας το αναφερω πάνω ψηλά σε αυτά που κάνω αλλά δεν σας έχω δείξει ακόμα το μοναδικό ψηφιδωτο που έχω κάνει! Στα σεμινάρια του Πάκο το κάναμε κι αυτό! Διαλέξαμε να κάνουμε το πιο δύσκολο αλλα και πιο ωραίο σχεδιάκι κι έτσι το λουλούδι επικράτησε του δελφινιού που ήταν οι επιλογές μας! Μας πήρε έναν μήνα και σίγουρα πάνω από 12 ώρες ώστε να το κάνουμε αυτό το ψηφιδωτο!! Ασχολιόμασταν και στο σπίτι ώστε να προλάβουμε να το τελειώσουμε μες στον μήνα. Και μας είχαν πει ότι όσο πιο μικρά κομματάκια των ψηφίδων βάλουμε τόσο το καλύτερο, ε κι εγώ είπα να το παρακάνω και σε κάποιο σημείο έχω πολύ μικρά κομματάκια κι έτσι δεν τελείωνε ποτέ για μένα αυτό το ψηφιδωτό :P
Τελικά νομίζω πως το αποτέλεσμα μας αντάμειψε! Μπορεί να γίνει και δίσκος σερβιρίσματος αλλά τον έχω σαν διακοσμητικό!

4 σχόλια:

  1. μηπως θα μπορουσες να μου πεις αν μπορω να φτιξω ψηφιδωτο πανω σε πλαστικο η ξυλο κ με τι υλικα???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε ξυλο σίγουρα μπορείς γιατι και αυτό που βλέπεις είναι σε ξύλινο δίσκο! Για πλαστικο γιατί όχι? Εγω χρησιμοποιησα κεραμικές ψηφίδες, αλλά πρέπει να υπάρχουν κι άλλου είδους ψηφίδες. Επίσης θέλεις, κόλλα και κοπίδι(υπάρχουν ακριβά και φτηνά κοπίδια αναλόγως με το πόσο αντέχουν). Και στο τέλος το περνάς με αρμό. Δεν νομίζω αν ξεχνάω κανένα υλικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σ εχαριστω παρα πολυ.απλα δεν μου γραψες με τι ειδους κολλα τις κολλησες.φανταζομαι τυπου ατλακολ.χιλλια ευχαριστω κ παλι.με λενε γεωργια κ καπου καπου παθαινω και γω κρισεις καλλιτεχνικες χαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναι ναι ατλακολ ή ξυλόκολλα! χαρηκα, και πολυ καλα κανεις γι αυτες τις κρισεις, μας χρειάζονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή