Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Μπιζουτιέρα

Γειαααααααα σας!! Τι κάνετε? Αφού ήρθαν τα χιόνια και παίξαμε και λίιιιγο χιονοπόλεμο όπου το έστρωσε και φτιάξαμε και χιονάνθρωπο (όσοι πήγαμε βοριότερα), γιούπι, ήρθε και η άνοιξη! Ωραία δεν είναι? :D Επίσης άσχετο αλλά πολύυυυυυυυυυυυ ωραία είναι όταν βλέπεις τους φίλους σου να φοράνε/χρησιμοποιούν τα δωράκια που τους έχεις φτιάξει κι έτσι εγώ σήμερα καταχάααααρηκα που είδα μια φίλη μου να φοράει ένα κολιέ που της έφτιαξα, τι καλάααα!!!
Σας υποσχεθηκα σχετικα συντομα νέα δημιουργία-ανάρτηση αφού ήταν για δωράκι γενεθλίων φίλης και ιδού! Το σκέφτηκα αρκετά και κατέληξα να της δωρίσω μια μπιζουτιέρα και τελικά ήταν πολύ καλή η ιδέα μου αφού της δώρισαν και πολλά κοσμηματάκια!! Είναι διακοσμημένη με την τεχνική της χαρτοπετσέτας και φυσικά το θέμα είναι τα λουλούδια.
Λατρεύω διακόσμηση με λουλούδια!!! Απορώ πως γίνεται να κάνεις κάτι παρόμοιο και να μην το στολίσεις με ωραία λουλουδάκια και αντί αυτών να βάλεις π.χ. καρδούλες?! Το χρωματάκι μπορώ να πω ότι με ταλαιπώρησε λίγο αλλά πιστεύω βγήκε πολύ ωραίο αν και δεν πολυφαίνεται καλά στην φωτογραφία!
Υ.Γ.Και ναι αυτή είναι μια απτις πολλέεεες μεταμεσονύκτιες αναρτήσεις μου :P


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου