Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

LabRadio-Το Μαθηματικό Ραδιόφωνο

Γειαααα!! Πολύ σύντομα σας ξαναγράφω,ε? Αν και έκανα τελικά χτες βράδυ κι άλλη λαμπαδίτσα δεν θα σας την παρουσιάσω τώρα αλλά εντός ολίγων ημερών!
Τώρα θα σας παρουσιάσω το LabRadio-Το Μαθηματικό ραδιόφωνο!! Είμαι φοιτήτρια στο Μαθηματικό και έχουμε φτιάξει ένα ιντερνετικό ραδιόφωνο στο οποίο κάνουμε εμείς εκπομπούλες τα βραδάκια και τις άλλες ώρες παίζουν δικές μας μουσικές επιλογές!
Στο σαιτ μας (πολυ ωραίο σαιτ!!!) έχουμε οι παραγωγοί δικές μας περιγραφούλες για τις εκπομπές μας! Η δική μου λέγεται "Ταξιδιάρες ψυχές" και εκπέμπω κάθε Πέμπτη 23.00-01.00, ελπίζω να με ακούσετε και όχι μόνο εμένα αλλά και τις άλλες εκπομπούλες και να σας αρέσουμε! Παίζουμε ο καθένας σχεδόν και διαφορετικό είδος μουσικής άρα κάποια εκπομπή λογικά θα σας αγγίξει!
Λοιπόν σας έλεγα για το σαιτ μας, ορίστε: http://pclab.math.uoa.gr/LabRadio/ και η δική μου περιγραφούλα είναι αυτή εδώ: http://pclab.math.uoa.gr/labradio/index.php/ekpompes/taksidiarespsyxes
Όπως θα δείτε αν μπείτε εδώ θα δείτε να λέω για το blog αυτό εδώ, ε κι έτσι είπα να πω κι από αυτήν εδώ την γωνιά για το ραδιόφωνο μας!!

Τα ξαναλέμε σύντομα και για άλλη λαμπάδα!!!
Και για το τέλος σας βάζω ένα βιντέακι από ένα Live που διοργάνωσε ο σταθμός μας με τραγουδιστές-συγκροτήματα από το Μαθηματικό! Εδώ θα δείτε τη Ναϊρουζ(Χρόνια πολλάααααααααααααααααα-και η οποία κάνει μια εκπληκτική εκπομπή κάθε Κυριακή 21.00-23.00!!) με τον Δέος στο Όλα του Λεωνίδα Μπαλάφα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου